رکورد ملی کوچکترین آفرودکار جهان در قزوین ثبت شد
محمدمهدی افشار بهعنوان کوچکترین آفرودکار کشور پس از دو سال کشوقوس توانست نامش را در رکوردهای ایران بهعنوان کوچکترین فردی که توانایی کنترل ماشین آفرود را دارد ثبت کنند.
به گزارش ” پایگاه خبری و اطلاع رسانی با مربی” به نقل از ایسنا قزوین، محمدمهدی افشار ۹ ساله و محمدطاها احسانی ۸ ساله از سه سال قبل بهصورت جدی وارد رشته آفرود شدند و در این مدت تلاش کردند نامشان را بهعنوان کوچکترین آفرودکار جهان در کتاب رکوردهای گینس ثبت کنند.
حسنعلی احسانی پدربزرگ و مربی آنها که خود آفرودکار است، از وقتی نوههایش سهساله بودند آموزش آفرود به آنها را شروع کرده است و محمدمهدی و محمدطاها از سهسالگی به همراه پدربزرگ سوار بر پاترول شده و مسیرهای سختی را طی میکردند.
بعد از پیگیریهای فراوان ثبت رکورد ایران در پیست آفرود باراجین قزوین انجام شد، محمدطاها احسانی بهعنوان نقشهخوان در کنار محمد مهدی افشار قرار داشت و در این رکورد زنی به او کمک کرد، محمدمهدی افشار در حضور علاقهمندان به آفرود با اجرای حرکات نمایشی جهت ثبت رکورد ایران تلاش کرد.
محمدمهدی در حالی برای ثبت رکورد آمده بود که ماشینش دچار نقص فنی بود و به علت عدمحمایت مالی نتوانسته بودند ماشین را تعمیر کنند، ماشین هنگام ثبت رکورد دچار نقص فنی شد و دیگر روشن نشد بااینحال محمدمهدی با ماشین یکی از آفرودکاران حاضر توانست رکورد ایران را به نام خودش ثبت کند.
هادی رضایی رئیس کمیته ثبت رکوردهای ورزشی فدراسیون ورزشهای همگانی نیز در این خصوص به ایسنا گفت: رکورد در دنیا یعنی «ترین» میتواند برترین، اولین، سریعترین و بیشترین باشد، محمدمهدی افشار بهعنوان کوچکترین راننده آفرود برای ثبت رکورد درخواست داده بود.
وی افزود: درخواست محمدمهدی افشار با مخالفتهایی روبهرو بود چراکه در سنی قرار داشت که نمیتوانست گواهینامه رانندگی داشته باشد، اما در دنیا این اتفاقات میافتد و کوچکترینها ورود پیدا میکند بنابراین درنهایت تصمیمگیری برای به ثبت رکورد ایران صورت گرفت.
رئیس کمیته ثبت رکوردهای ورزشی فدراسیون ورزشهای همگانی بیان کرد: موانعی برای ثبت رکورد طراحی شد و محمدمهدی در زمان نهایی یک دقیقه و ۲۳ ثانیه و ۶۲ صدم ثانیه موانع را پشت سر گذاشت، بعد از این اگر کسی بخواهد رکورد را بزند یا باید سن کمتری داشته باشد یا بتوانند در زمان کمتری این رکورد را بزند.
وی اظهار کرد: مستندات ثبت این رکورد به گینس ارسال میشود، ثبت رکورد گینس زمانبر و هزینهبردار است، هزینه ثبت رکورد بر عهده متقاضی است و باید حامی مالی پیدا کند و ارگانهای دولتی بودجه حمایتی ندارند، بااینحال امیدواریم که طی چند ماه آینده محمدمهدی بتواند رکوردش را در گینس ثبت کند.
رضایی در پایان عنوان کرد: هرکسی درخواست ثبت رکورد در کشور دارد باید از طریق هیئت ورزشهای همگانی محل سکونتش اقدام کند.